top of page

Bøger

Er du der, kommune?   

Roman 

"Det er en barsk og medrivende bog, som jeg synes kan noget særligt: Det lykkedes flot at skildre de mange forskellige personer, så jeg kom til at bekymre mig om dem alle og deres skæbner. Så samtidig med at det er grotesk satire og sjovt, så er det ikke læsning for tøsedrenge!"

Kis Walther, bibliotekar, Syddjurs Bibliotek

Bestil nu

du_der_kommune.png

Mod Nul

Novelle

Antologi med bidrag fra bl.a. Pablo Henrik Llambías, Katrine Marie Guldager, Birgithe Kosović, Jan Sonnergaard, Lotte Inuk, Jeppe Brixvold m.fl. Redaktion: Erik Skyum- Nielsen

Bestil nu

bog2020.jpg

Drømmefanger

Roman

"Det er en sød, varm og velskrevet historie om kærlighed og nyreligiøsitet, fortalt med blid ironi og loyal distance, men uden morale eller belæring."

Lektørudtalelse, Annemette Sørensen

Bestil nu

bog1997.jpg

Kristenblod

Digtsamling

"Dramatisk hengivenhed, poesi og kunstnerisk overensstemmelse mellem hvad der siges, og hvordan det udtrykkes. En digtsamling med lovende glimt af poesi, styrke og dybde."

Lektørudtalelse, Bjarni Åkesson Filholm

Bestil nu

bog1996.jpg

Eine unanständige Liebe 

Roman 

Tysk oversættelse. Rowohlt.

Bestil nu

bog1995.jpg

En Uanstændig Kærlighed

Roman

”Indtil kl. tre i nat lå jeg og læste i En Uanstændig Kærlighed, for jeg VILLE have slutningen med, og her til morgen ringede jeg til forlaget for at få din adresse. Jeg synes, det er en fremragende bog. Virkelig god. Original, usentimental, stærkt sprog, god forståelse af tiden og menneskene”.

Lone Andrup, forfatter

Bestil nu

bog1994.jpg

Eventyr Digte

Digtsamling

”Der er humør og energi i Marie Skovens sprog, et uhøjtideligt drive, man fornemmer en puls hos hende, som vil kunne overleve tidens strikse spillelærerinder, der sidder rundt om og vogter på, at der ikke slipper blå toner ud noget steds.”

Peter Poulsen, forfatter

Bestil nu

bog1990.jpg
bottom of page