top of page

Om Marie Skoven

2023July.jpeg

​Marie Skoven er født i København og vokset op i Birkerød, som datter af Sonja Marie Skoven og Severin Olesen Larsen. Hun har skrevet fra barnsben. I starten var det dagbøger og notesbøger, hvor hun noterede hverdagens dramaer og detaljer. Hun var også tiltrukket af biblioteket og slæbte posevis af bøger hjem. I barndommens somre legede hun udendørs, ofte sammen med sin bror, og det var her hun udviklede sin dybe fascination af naturen: De dybe moser og vilde blomster langs Furesøens kyster og Nordsjællands bøgeskove med deres urgamle historier.

 

Marie Skoven er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet på bl.a. Frederiksborg Amts Avis, Ekstra Bladet, ARTE og Mellemfolkeligt Samvirke inden hun flyttede til Humlebæk og opfostrede sine to sønner, mens hun drev selvstændighed virksomhed hjemmefra og stadig fandt tid til at skrive et par timer hver dag.

 

Med Midjourney kom interessen for AI generede billeder, som alle er unikke. De er taget med iPhone og tilført personlige prompts for at highlighte følelser og stemning. Eller de er baseret på en vision, der promptes frem ved hjælp af AI og maskinlæringssystemer. Resultatet er altid baseret på ideen om at præsentere et æstetisk billede, der vækker følelsesmæssig genklang. Send gerne en besked, hvis du købe et print.

bottom of page